ÇÜNKÜ BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Her çarşamba halk günü…
Halkımızın kendini ifade edebildiği istek ve şikayetlerini gösterdiği,fikirleri ile bizi güçlendirdiği,Birlik ve beraberliğin pekiştiği güzel duygular hikayesi. Makamımızı samimiyeti ile taçlandıran, cildimize tatlı yorgunluklar içinde dertlerine ve sevinçlerine ortak olursun.
Günlük yaşam içinde adeta hayat mücadelesi veren değerli insanlarımıza bir nebze de olsa geçmişi yaşatıp ata babalarımızın yaşam biçimini tekrardan yaşatmak için sosyaletkinliklerle bir arada bulunuyor.
Vatandaşlarımızla aramızda köprü görevi gören muhtarlarımız ile mahalledeki sorunları çözmek için her hafta bir mahallede halk toplantısı yapıyoruz. Yıllarca çözüme kavuşmamış bütün sorunları tek çözüp değerli varlığımızı her gün bir adım ileri taşıyoruz.
Özellikle kadın Politikalar müdürlüğümüz bünyesinde uzman kadromuz ile, ilçemizin sosyo-kültürel yapısı incelenmiş, şiddet, yaygın ekonomik özgürlük olmayan, onun kadının, onun annesinin, onun ailesinin misafiri olup dertlerine ve mutluluklarına göre ortadadır. Yaşam koşullarıyla birlikte mücadele ediyoruz…
ÇÜNKÜ BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ…