BAŞKAN ACAR 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NDE AÇIKLADI ! “SIFIR BORÇ”



10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Ağrı geneli il ve ilçelerinde emek veren değerli gazetecilerle bir araya gelen Başkan Acar, basın mensuplarının gününü kutlarken ayrıca 2023’ün bütçesini açıkladı.


Son dört yılda ciddi projelere imza atan ve Doğubayazıt ‘ ın adeta çehresini değiştiren Belediye Başkanımız Sayın Yıldız Acar, gazetecilere ve halka resmi verilerle büyük bir dönemi sıfır borçla kapattıklarını açıkladı.


Acar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.


“ Değerli basın mensuplarımız kıymetli halkımız. Yaklaşık 4 yıldır BAZİD’e bir çok hizmet yaptık ve bunlar gözle görülür bir şekilde. Yaklaşık 60 milyon borçla devraldığımız bu kutsal görevi an itibari ile sıfır borçla kapattık. Kurumumuzun resmi verilerine göre ve tamamen şeffaflık ilkesi ile çıktığımız bu yolda, bütün halkımız gelip bu konuyu araştırabilir. Sağda solda laf olsun diye konuşanlara inat bir kez daha bu verileri yeniliyoruz. 2024 yılına bir sürü projelerle girerken, 2023 yılını tamamen borçsuz kapattık. Biz, her yıl bu geleneği sürdürerek  halkımızın görebileceği en güzel yere gelir gider tablomuzu gururla asacağız. Bugüne kadar ne yaptıysak bütün verilerle ve maliyetlerle halkımıza sunduk sunmaya da devam edeceğiz. Doğubayazıt Belediyesi, mali ve motivasyon konusunda her türlü hizmete açık ve güçlü. Biz halkımızla beraber güçlendikçe, önümüzde hiçbir engel olamayacak. Bu Mutlu haberi halkımızla paylaşmanın gururuyla beraber, tekrardan emek veren bütün basın mensuplarımızın gününü kutluyorum" dedi. ‎<Bu mesaj düzenlendi